Procesarea si expedierea comenzilor

Comenzile sunt procesate in ordinea primirii acestora. De regulă toate comenzile primite până în ora 12:00 sunt procesate și expediate in ziua respectivă, urmând ca cele primite dupa ora 12:00 sa fie procesate pentru a fi expediate in ziua urmatoare.
In mod normal toate produsele prezente pe site sunt și pe stoc în caz contrar veți fi anunțați telefonic pentru a vi se comunica data la care va fi disponibil produsul care lipsește.
Livrarea comenzilor se face prin Poșta Română sau GLS România iar în unele cazuri cu Fan Courier ( in cazul in care se dorește primirea coletului sâmbata ).

Tarife transport:

Valoare comandaTransport Posta RomanaTransport curierat rapid
30.00 - 150.00 ron8 ron30 ron
151.00 - 300.00 ron8 ron15 ron
>300.00 rongratuitgratuit


 

Comanda minină ce se poate efectua pe site-ul Softnails.ro este de 30,00 RON.

Pentru comenzi mai mari de 300,00 RON transportul este gratuit indiferent de zona sau curier.

Pentru coletele aduse de curier plata se face către acesta in baza unei facturi insoțită de chitanță. 

Achitarea comenzilor

Pentru comenzile trimise prin Poșta Română, trebuie să vă prezentati personal cu buletinul și avizul poștal la oficiul poștal de care apartineti și să achitati numerar la ghișeu valoarea rambursului.Returnarea produselor

În cazul în care doriți să returnați produsele achiziționate, puteți face acest lucru în termen de 14 zile lucrătoare de la data primirii coletului. Produsele trebuiesc ambalate in ambalajele originale si însoțite de documentele de achiziție în original. Cheltuielile de retur vor fi suportate de către client.


Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Produse noi

Nici un produs nou