Garanţia calităţii produselor


 Toate produsele expuse pe site-ul www.softnails.ro fac parte din categoria de produse premium ce beneficiază de garanţie pe o perioadă extinsă conform producatorului fiecarui produs in parte. Documentele de garantie impreună cu documentaţiile tehnice sunt disponibile pe site-ul www.softnails.ro pentru a fi descarcate.

Condiţii de returnare

Conform legislaţiei în vigoare dacă nu sunteţi mulţumit(ă), puteţi returna oricare din produsele comandate în termen de 14 zile iar noi vă vom restitui contravaloare lor.

Legislaţia română prevede: "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului." (Ordonanţa de Urgenta nr. 34/2014).

Pentru a returna produsele cumpărate este necesar ca fiecare produs sa fie în ambalajul original, respectiv sigilate şi fără sa prezinte semne de uzură sau desigilare, fără sa fie necesară invocarea vreunui motiv ci doar anunţând în scris, pe adresa de email contact@softnails.ro, numărul si data comenzii. Clientul va suporta costurile de transport retur ale produselor iar Softnails va înapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 de zile calendaristice de la data primirii returului.

 

Premii si promotii

 Softnails îşi rezervă dreptul de a oferi cadouri / cupoane de fidelizare anumitor clienti fără a transforma acest lucru într-o regula respectiv obligativitate din partea Softnails. Cupoanele oferite nu pot fi folosite decat la comenzile viitoare pe când cadourile vor fi primite in comanda curentă. 

În cazul folosirii de puncte de loialitate nu se mai beneficiază de cadouri promoţionale datorită faptului ca si puncte de loialitate reprezintă o formă similară de fidelizare.

 

Declinarea responsabilităţii

 Conţinutul site-ului (imagini, caracteristici tehnice, descrieri ale produselor) sunt proprietatea SoftNails şi a partenerilor săi. SoftNails îşi rezervă dreptul de a scoate din oferta curentă orice produs pe baza unui acord cu furnizorul direct urmând a înlocui produsul respectiv cu unul similar in cel mai scurt timp posibil.
Orice reclamaţie va fi transmisă către SoftNails în maximum 14 zile de la recepţionarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă spre soluţionare. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă deteriorări pe timpul livrării, clientul poate cere returnarea contravalorii produselor respective fără a avea dreptul la alte despăgubiri.


Dispute si Conflicte

 În cazul unor conflicte de orice natură se va proceda conform legislaţiei in vigoare după cum urmează: se va încearca a se rezolva pe cale amiabilă prin întelegere între părţi apoi se va recurge la utilizearea unei case de arbitraj agreeate de ambele parţi rămânând ca ultim resort instanţele de judecată.

Dispoziţii finale

 Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi declarată nulă de către instanţele de judecată, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii şi cumpărarea produselor, clientul acceptă fără obiecţiuni TERMENII ŞI CONDIŢIILE din prezentul document, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.


Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Produse noi

Nici un produs nou